×
Turite klausimų? Pir - Pen 8:00-18:00 +370 5 266 1616 keliones@baltictours.lt

Šiuo metu pasiūlymą žiūri 1 žmogus!

Maldyvai - pasaulio vieta, nepaliekanti abejingų! 7 naktys pasirinktame 4* viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis nuo nuo 1550 € !

Kelionės sąlygos

Įskaičiuota:
  • Skrydžiai (Vilnius - Stambulas - Malė - Stambulas - Vilnius)
  • Apgyvendinimas pasirinktame 4* viešbutyje (kaina skiriasi)
  • Rankinis ir registruojamas bagažas
  • Pervežimai iš/į viešbučius
  • Pusryčiai ir vakarienės
Neįskaičiuota:
  • Vizų mokesčiai
  • Draudimas (galima įsigyti Baltic Tours biure)
  • Gido paslaugos/Ekskursijos

Skrydžio informacija

Skrydis į priekį

Vilnius
12:20
LAP 03 2018
Šeštadienis
Į
Stambulas
16:00
LAP 03 2018
Šeštadienis
Skrydis į priekį

Stambulas
2:10
LAP 04 2018
Sekmadienis
Į
Malė
12:10
LAP 04 2018
Sekmadienis
Skrydis atgal

Malė
23:45
LAP 11 2018
Sekmadienis
Į
Stambulas
6:25
LAP 12 2018
Pirmadienis
Skrydis atgal

Stambulas
16:10
LAP 12 2018
Pirmadienis
Į
Vilnius
17:55
LAP 12 2018
Pirmadienis
  • Rankinis bagažas
  • Registruotas bagažas
  • Pervežimas iš/į oro uosto
  • Gido paslaugos
  • Įskaičiuota
  • Neįskaičiuota. Galite užsisakyti papildomai
Išparduota
  • Kaina asmeniui1550 €
  • Kelionės trukmė7 nakvynės , 4* viešbučiuose
  • Kelionės data2018 m. lapkričio 3 - 12 d.
Šis pasiūlymas yra išparduotas.
Nepavėluokite! Užsisakykite ir gaukite pirmieji pranešimus apie geriausius pasiūlymus.

PIRMENIS-GUDRESNIS

MALDYVAI 

Atrodo neįtikėtina, bet jau lėktuve, žiūrėdami žemyn į salą, patikėsite, kad daugiau nei 99% salos teritorijos sudaro vanduo.

Nusileidus oro uoste, įrengtame ant dirbtinai supiltos žemės juostos, jus iškart pasitiks kelionės atstovai, kurie įsodins į laivą ir nuplukdys į pasirinktą vietą.

Apsistoję salų apsuptyje, privalėsite nusiteikti visapusiškam atsipalaidavimui. Čia svajonių atostogas ras tiek nardymo ar ekstremalių vandens pramogų mėgėjai, tiek – netrukdomai ir ramiai praleisti atostogas nusiteikę keliautojai, ieškantys, kur pasislėpti nuo viso likusio pasaulio.

Į Maldyvus keliautojus traukia it specialiai nepriekaštingai išbalinti smėlio paplūdimiai, kuriuos skalauja akį rėžiančio žydrumo vanduo

Apie viešbutį:

1. Paradise Island Resort & Spa 4* – kaina su skrydžiais/pervežimais ir pusryčiais bei vakarienėmis – 1580 Eur.

Indijos vandenyno nuostabaus grožio saloje įsikūręs atostogų viešbutis „Paradise Island Resort & Spa“  siūlo savo svečiams apsistoti vilose ir bungaluose, paplaukioti lauko baseine bei mėgautis maistu 4 restoranuose ir atsipalaiduoti SPA centre.

Kambariuose rasite oro kondicionierius, terasas, iš kurių atsiveria vandenyno vaizdai, palydovinius kanalus rodančius televizorius, seifus, šaldytuvus ir kavos bei arbatos virimo aparatus.

Nuo tarptautinio Malės oro uosto Jus pasiims greitaeigis kateris ir juo keliausite apie 20 minučių.

Apsilankymo metu galėsite sportuoti treniruoklių salėje, žaisti tenisą ir net išsinuomoti paviršinio ir giluminio nardymo įrangą. Viešbutyje taip pat jums bus suteikta visa pagalba, norint susiplanuoti ekskursijas.

Išalkę svečiai galės pasimėgauti skaniu maistu vienoje iš šių vietų: vietiniu ir tarptautiniu mastu išgarsėjusiame itališkame restorane „Ristorante al Tramonto“, ramiame restorane „The Lagoon“, japoniškame restorane „Fukuya Teppanyaki“, jūros gėrybių restorane „Farumathi“, bare „Athiri“ ar pagrindiniame restorane „Bageecha“, kuriame siūlomi įvairūs dietiniai valgiai, pavyzdžiui, vegetariškas Jain maistas. Bare „Hulhangu“ ir kavinėje „Dhaavani Coffee Shop“ visą parą galėsite įsigyti gėrimų bei užkandžių.

2. Sun Island Resort and Spa 4* – kaina su skrydžiais, pervežimais bei pusryčiais ir vakarienėmis – 1550 Eur.

Kurortinis viešbutis „Sun Island Resort & Spa“ alsuoja prabanga. Čia įrengtos net 9 vietos pavalgyti bei lauko baseinas. Svečiai turi galimybę apsistoti erdviose vilose su balkonais ir kabelinius kanalus rodančiais televizoriais. Taip pat ir belaidžiu internetu galėsite naudotis nemokamai.

„Sun Island Resort“ vilose yra svetainės kambariai bei DVD grotuvai. Vonios kambariuose rasite vonias ir karšto vandens dušus.

Norintys išbandyti naujoves, galės pažvejoti rytais ir leidžiantis saulei arba net užsiimti jūrinės žvejybos sportu, leistis į ekskursijas, kruizus po salas ir išvykas vandens lėktuvais. SPA centre „Araamu“  galėsite pasilepinti kūno ir veido procedūromis. 

„Sun Island Resort & Spa“ soduose užauginama dauygybė naminių maisto produktų, todėl iš jų ruošiamais valgiais galėsite mėgautis restorane „ZERO“, o savitarnos patiekalais – restoranuose „Maaniya“ ir „Southern Star“. „Sun Star“ restorane ruošiami tailandietiški valgiai. „Ristorante Alí Pontile“ galėsite užsisakyti Italijos ir Japonijos virtuvių patiekalus. „Golf“, „Mekunu“, „Sunrise“ baruose galėsite mėgautis gėrimais. Kavinėje „Vaani“ skanauti užkandžius bei gėrimus galėsite bet kuriuo paros metu.

Nuo tarptautinio Malės oro uosto Jūs būsite perskraidinti per maždaug 17 minučių.

Kaina asmeniui galioja keliaujant dviese ir apsistojant dviviečiame kambaryje!

Dėmesio! Specialūs pasiūlymai išgraibstomi akimirksniu, o Baltic Tours komanda ne visuomet spėja pranešti apie pasikeitusią kelionės kainą. Dėl kelionės pasiūlymo kreipkitės kuo skubiau, jeigu kaina nepakitusi, jūs galite būti tas laimingasis.


Išparduota
  • Kaina asmeniui nuo 1550 €
  • Kelionės trukmė7 nakvynės , 4* viešbučiuose
  • Kelionės data2018 m. lapkričio 3 - 12 d.
Šis pasiūlymas yra išparduotas.
Nepavėluokite! Užsisakykite ir gaukite pirmieji pranešimus apie geriausius pasiūlymus.

Turite klausimų?
Susisiekite!

+370 613 34636 kristupas@baltictours.lt
Kristupas